RADIOKOHA

RadioKoha startoi për herë të parë më 09 Nëntor 2015, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës.
RadioKoha do të jetë një Radio e cila nuk do të ketë cenzurë, do të ketë risi të vazhdueshme dhe programe të ndryshme për të gjitha moshat, nuk është me rëndësi kush e ndëgjon RadioKoha, i ri apo i moshuar, RadioKoha për të gjithë do të ketë diqka nga pak.

RadioKoha është njëra ndër radiot që do të ofroj cilësi në programin e saj, çdo herë do të jetë me risi të reja, radio që shpërndan kulturë, jep knaqësi dhe disponon çdo herë ndëgjuesit e saj të mrekullueshëm, me emisione të larmishme, gjithashtu do të kujdeset edhe për afirmimin e bisnesit tuaj.

RadioKoha bënë që të jetë atraktive dhe e ndëgjueshme çdo ditë e më shumë, do të kujdeset vetëm për ju në çdo çastë sepse Radio Jonë është edhe e juaja dhe vetëm për ju jemi ne, që të kaloni monotonin e kohës në shoqërim me RadioKoha, së shpejti do të bindeni edhe ju se RadioKoha vërtet e meriton të ndëgjohet në çdo moment dhe në çdo vend të botës kudo që shqiptarët jetojnë.

Përveq tjerash, Ju mund të informoni edhe të afërmit tuaj dhe shoqërin se ekziston një radio që është ndryshe nga radiot tjera, ajo do të punoj pa ndalim për disponimin tuaj, këndon shqip, flet shqip, muzikën e ka të zgjedhur vetëm për ju, ajo gjindet në: www.radiokoha.com
RadioKoha me studio qendrore gjendet në USA New York, kjo radio ka një stafë mjaftë profesonial. Në të ardhmën mundeni edhe ju vetë të vërtetoni punën dhe profesonalitetin tonë.
RadioKoha përveç që ka radion, e ka edhe dhomën e argëtimit (CHAT), ku në ketë dhomë argëtimi i’u mundësohet e drejta shokëve, shoqeve, motrave, vllëzërve të argetohen në mënyrë sa më të mirë.

Nga 09 nëntori 2015, RadioKoha do të ngritë Zërin e saj me emisonë të rregullta njëra pas tjetrës për të gjithë ndëgjuesit tanë.
Motoja e RadioKoha është: nuk jemi të vetmit si radio në internet por do mundohemi që me mikpritjen tonë shembullor dhe sinqeritetin që do të kemi ndaj jush dhe me emisionet që do i realizojmë nga tash e tutje, do të jeni dhe jut ë knaqur, shpresojmë që do jemi më të mirët, përveq kësaj, emisionet tona që do të transmetohen në valët e RadioKoha.com do të jenë në anët pozitive.

Me RadioKoha çdo herë do të jeni më afër vendlindjes dhe familjes suaj, këtu shumë gjëra mund të gjeni. Kjo Radio per momentin transmetohet vetëm në rrjetin e internetit.
Ju jeni me RadioKoha, ne në çdo kohë mendojmë për disponimin tuaj, ju me radio tonë gjeni knaqësin shpirtërore, argëtimin dhe i harroni për një çast brengat e jetës! ne jemi me ju në çdo çast 24 orë bashkë, çdo herë mendojmë për disponimin tuaj, ne pandalim punojmë që të sjellim tek ju sado pak një harresë brenge! qëndroni me ne sepse ne jemi me ju në çdo cast.
Kur ndëgjoni RadioKoha, do të bindeni se shpesh herë do këtheheni në një kohë të caktuar atje ku tingujt shqip ju jan ngulitur thellë në mendime, do e përjetoni një memorje filmimi të një çasti të paharruar që në ato momente po e shoqëronte melodija që ju sot po e takoni tek ne, nostalgjija do ju shoqëroj në çdo tingull të këngëve të zgjedhura për ju, mos harroni se gjithçka që kalon në Radio është e zgjedhur vetëm për ju sepse me ju RadioKoha do të jetoj në përjetësi…

Të dashur ndëgjues ju mund të kërkoni nga stafi ynë këngën tuaj të preferuar, dëshirën tuaj muzikore, muzikën e ëmbël shqipe, do e ndëgjoni në çdo kohë tek radio e juaj RadioKoha… Me ndihmën tuaj ne e pasurojmë programin tonë, ju jeni ata që meritoni knaqësi dhe disponim në çdo çastë, disponimin mund ta gjeni duke qëndruar në rrjet me RadioKoha …!!! Mos harroni të informoni çdo të afërm për radion tone radion tuaj të preferuar, radion e dëshirave tuaja, ajo gjindet në: www.radiokoha.com

Gjithmon ekziston më i miri…! Ne do të mundohemi të jemi më të mirët, n’varet nga ne, se a do ja arrijm qëllimit tonë, mendojmë se me punë gjithçka do e bëjmë realitet, pse jo edhe të jemi më të mirët…! Për ta bërë realitet këtë që themi na duhet ndihma juaj, ju mund të na ndihmoni dhe të na korrigjoni nëse gabojmë, kjo radio do e meritoj të jetoj në pafundësi…!

Programi jonë do të jetë shqip dhe vetëm shqip, ne kemi shumë melodi të bukura shqipe, do mundohemi që në kuadër të programit tonë, të kemi muzikë të zgjedhur shqip, anglisht etj etj, muzikë për të gjithë, për të gjithë nga pak knaqësi e disponim, për të gjithë nga pak knaqësi shpirtërore, për të gjithë nga një dëshirë muzikore, dhe ju të gjithë jeni miqët më të mirë të RadioKoha, rrespekt në pafund për të gjithë.

Vizitor të nderuar të RadioKoha fillimisht ju përshëndesim dhe ju falenderojmë që jeni vizitor besnik të faqës tonë, si çdo gjë në ketë botë edhe ne nuk jemi përfekt, prandaj, nga ju kërkojmë të dim së qfarë mendoni ju, çka mungon në radiokoha, mos nguroni, mos hezitoni, andaj, shprehni, kritikat, lavdatat, sygjerimet tuaja.


Me Respekt nga Stafi i RadioKoha
www.radiokoha.com