Zëri i Muzikës Shqipe

Radio Koha

“Radio Koha” është stacion radio i përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

 • PROGRAMI NË RADIOKOHA

 

 • SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

 

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • EMISION FAMILJAR KONTAKTO ARGËTUES
  PËRSHËNDETJE DIASPOR

 • 22:00 – 00:00

 

 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET FAMILJARE

 • 20:00 – 22:00

 • PROGRAMI I NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

 • NUK KA EMISIONE TË NATËS KEMI PUSHIM
 • 22:00 – 00:00

 

2. Studio

Kërkojmë Moderator/e

E-mail : kontakt@radiokoha.com

Fix : +4974516179662
Viber : +4974516179662
Skype : urimet.radiokoha.com

2. Studio

Kërkojmë Moderator/e

E-mail : kontakt@radiokoha.com

Fix : +4974516179662
Viber : +4974516179662
Skype : urimet.radiokoha.com

3. Studio

Kërkojmë Moderator/e

E-mail : kontakt@radiokoha.com

Fix : +4974516179662
Viber : +4974516179662
Skype : urimet.radiokoha.com

Formulari Kontaktues për Urime dhe Përshëndetje Familjare

7 + 13 =

Gjithmonë muzikë të re

Radio Koha

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Koha” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë ditës. “Radio Koha” është stacion radio i përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Radio Koha

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.

Share This