Mob./Viber+16468335060 info@radiokoha.com

RADIO KOHA

Radio e Mbar Shqiptare, Zëri i Muzikës Shqipe, Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Kontakt!

info për kontakt në radio

Mob.: +16468335060
Viber: +16468335060
Email: kontakt@radiokoha.com
Skype: urimet.radiokoha.com

Winamp Media Player

Dëgjo Radion në Pc të Juaj

Windows Media Player

Dëgjo Radion në Pc të Juaj

Real Player

Dëgjo Radion në Pc të Juaj

Emri i Kompanis Tuaj

Emri i Kompanis tuaj Këtu.

Vend Për Reklamen Tuaj Këtu

Video Reklam & Flyer Reklam & Foto Reklam.

Emri i Kompanis Tuaj

Emri i Kompanis tuaj Këtu.

Vend Për Reklamen Tuaj Këtu

Video Reklam & Flyer Reklam & Foto Reklam.

Emri i Kompanis Tuaj

Emri i Kompanis tuaj Këtu.

Vend Për Reklamen Tuaj Këtu

Video Reklam & Flyer Reklam & Foto Reklam.

“Drejtori i RadioKoha.

Mobil: +16468335060

Caniii

New York, USA

“Projektuar dhe Mirëmbajtje të RadioKoha

Mobil: +436603210770

Veton Demhasaj (naki)

Wien Austri, EU

Radio Koha

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Koha” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë kohes 24/7. “Radio Koha” është stacion radio e përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Share This