Dëgjo Radio'n Live

  Loading ...

Winamp, iTunes 

Dëgjoje Radion me Mobil dhe Pc

Windows Media Player

Dëgjoje Radion me Mobil dhe Pc

Real Player

Dëgjoje Radion me Mobil dhe Pc

Quick Time

Dëgjoje Radion me Mobil dhe Pc

 

logo

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.
RadioKoha u dëgjua për her të parë me datë 09 Nëtor 2015 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe, për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur, andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiokoha, ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme

QYTETET

Qytetet Shqiptare Kombëtare

 • Tirana

 • Prishtina

 • Presheva

 • Ulqini

 • Preveza-Qameri

 • Shkupi

Video

Video Postime

RADIOKOHA

RADIOKOHA

RADIOKOHA

RADIOKOHA

RADIOKOHA

RADIOKOHA

VERZIONI KONTAKTUES SKYPE NË RADIO

urimet.radiokoha.com 70% Complete

VERZIONI KONTAKTUES EMAIL NË RADIO

kontakt@radiokoha.com 95% Complete

VERZIONI KONTAKTUES VIBER NË RADIO

+49-9945-3173-399 50% Complete

VERZIONI KONTAKTUES FACEBOOK NË RADIO

Www.Radiokoha 85% Complete

NUMRI KONTAKTUES ME DREJTORIN

+16468335060 70% Complete

Foto

Foto Postime

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

Moderatort

ne jemi ata që kujdesemi për disponimin e juaj...

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

EMRI MBIEMRI

QYTETI SHTETI

FOTO

PROGRAMI NË RADIOKOHA

SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

E HËNË

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E MARTË

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E MËRKURË

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E ENJTE

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E PREMTE

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E SHTUNË

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

E DIELË

20:00 - 22:00
 • URIMET DHE PËRSHËNDETJET
 • 22:00 - 00:00
 • PROGRAMI NATËS ME TEMA TË NDRYSHME

Postimet

Postimet e Fundit

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

postim i fundit

27
Tetor , 2017

postim i fundit

Lexo më Shumë

Marketing

Këtu do të mund të ishte Reklama Juaj

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Na Kontaktoni

Formulari Kontaktues në Radio