Mob.: +16468335060 info@radiokoha.com

Formulari Kontaktues:

5 + 15 =

Çfarëdo që dëshironi të ndani me ne, ne jemi gjithmonë të gatshëm ta dëgjojmë. Sistemi ynë i postës elektronike do të dërgojë mesazhe direkt te administratori i faqes i cili do të kujdeset t’ju përgjigjet sa më shpejt që të jetë e mundur. Për të marrë një përgjigje, sigurisht që do të duhet të na jepni adresën tuaj të postës elektronike.

Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe të gjitha informacionet tuaja do të mbrohen dhe do të përdoren vetëm për të kontaktuar midis nesh.

Ne veçanërisht vlerësojmë reagimet e ndershme, sugjerimet e përmbajtjes dhe diskutimet e dobishme.

Gjithmonë muzikë të re

Radio Koha

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Koha” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë ditës. “Radio Koha” është stacion radio i përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Radio Koha

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.