Mob./Viber+16468335060 info@radiokoha.com

O F E R T Ë PËR R E K L A M I M

Të nderuarë, afaristë, biznismenë Ju OFROJMË mundësi dhe hapesirë publicitare
në radion tonë
Radio Koha 24 orë në veçanti keni rastin që të bëni
me çmime shumë të volitshme reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të firmës SUAJ me çmime shumë të volitshme
reklamimin e vlerave dhe prodhimeve tuaja, shërbimeve
dhe zhvillimit të firmës që
ju drejtoni për të bërë fitime sa më të majme dhe duke i ofruar klientëve dhe
konsumatorëve atë që sot kërkojnë!

 

Ndjejmë kënaqësi, dhe respekt që do të na mundësoni hapjen e shtigjeve për
bashkëpunim, dhe tju kemi, në Radion tonë Radio Koha

RadioKoha

Emri Kompanis. Titulli

reklama e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të bisnesit TUAJ

RadioKoha

Emri Kompanis. Titulli

reklama e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të bisnesit TUAJ

RadioKoha

Emri Kompanis. Titulli

reklama e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të bisnesit TUAJ

Reklamo Bisnesin Tuaj në RadioKoha

RadioKoha

Emri Kompanis

Titulli

reklama e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të bisnesit TUAJ

RadioKoha

Emri Kompanis

Titulli

reklama e vlerave dhe prodhimeve tuaja,
shërbimeve dhe zhvillimit të bisnesit TUAJ

Banner Reklama Juaj këtu

Info Kontaktues të Pronarit

Info Kontakt të Pronarit

info@radiokoha.com
Brooklyn., New York, USA
+16468335060

Formulari Kontaktues vetëm për Info. Këtu Kontaktoni Pronarin

13 + 8 =

Share This