Tel Fix: +49 7451 6179 662 info@radiokoha.com

PROGRAMI NË RADIO KOHA

SKEMËN PROGRAMORE GJAT GJITH JAVES MUND TA SHFLETONI ME POSHT

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR

 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE 

 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR
 • 00:00 – 23:59

 

 • NUK KA EMISIONE
 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR

 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE 

 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR
 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE
 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR

 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE 

 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR
 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE
 • 00:00 – 23:59

 

 • MUZIK E PËRZGJEDHUR

 • 00:00 – 23:59

 • NUK KA EMISIONE 

 • 00:00 – 23:59

 

Gjithmonë muzikë të re

Radio Koha

Një ndjesi e re dhe Zemra e Shqiptarisë “Radio Koha” e bën ditën tuaj të paharrueshme me shumëllojshmërinë e madhe të këngëve. Mbush energji për ditë pune dhe pusho mendjen dhe shpirtin kur të doni atë në këtë mënyrë. Dëgjoni këngët e mrekullueshme melodioze të zgjedhjes suaj gjatë gjithë ditës. “Radio Koha” është stacion radio i përshtatur plotësisht në internet, e cila ju siguron kënaqësinë 100%

Radio Koha

Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.

Share This